Contact

Steenwijkerweg 119
8397 LC, De Blesse

Stuur een bericht!

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon *

  Aantal personen *

  Datum *

  Dagdeel *

  Gewenst spel of arrangement *

  Bericht

  Pieter Poot
  Eten, drinken & avontuur!

  Net als Christoffel Columbus die vanuit de woeste zee plotseling het vaste land zag en Isaac Newton die een appel zag vallen heb je ons ontdekt. Net als voor Marco Polo en Abel Tasman was het misschien even zoeken, maar het is je gelukt. Dit is jouw ontdekking van de eeuw. Je bent bij Pieter Poot: eten, drinken en avontuur!

  Dit is namelijk de plek waar je heerlijk kunt eten. Met zijn tweeën, maar ook met kleine en in jullie geval grote groepen. Dit is de plek waar gezelligheid het toverwoord is en waar je ongedwongen kunt genieten van eten, drinken en elkaars aanwezigheid.

  Dit is ook de plek waar je de strijd aan kunt gaan met vrienden, familie en collega’s. Een plek waar je poogt te ontsnappen uit Escape Room Escape Las Vegas, de snelste wil zijn bij de Break in Battle en dit misschien combineert met paintball, blacklight golf, een ontdekkingstocht in de omgeving, of allerlei andere spannende activiteiten voor jong en oud.

  En dan is dit ook nog eens de plek waar ze een complete dag of avond voor je regelen. Waar alles kan en niets onmogelijk is. Of je nu met een kleine groep komt of met een compleet bedrijf, op deze plek wordt er gezorgd dat iedereen plezier maakt en geniet van elk moment.

  Deze drie onderdelen komen samen bij Pieter Poot: eten, drinken en avontuur!