Prijzen & Arrangementen


Aantal personen: 10 t/m 500 personen (maximaal 42 personen per game)

BREAK IN BATTLE

Vanaf 10 personen € 20,00 p.p.

Kinderen t/m 12 jaar € 10,00 p.p.*

*Niet geschikt voor kinderfeestjes, wel voor familiefeesten.
De spelduur bedraagt maximaal 75 minuten.

Perfect geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, familie uitjes, en andere gezelschappen van minimaal 10 personen die houden van een uitdaging. Break in Battle combineren met een andere activiteit zoals bijv. Paintballen? Na afloop heerlijk dineren in het restaurant? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk de arrangementen of neem contact op met Pieter Poot voor meer informatie.

Alle prijzen zijn inclusief Escape Game Break In Battle:

Arrangementen

Luxe Lunchvanaf € 37,50 p.p.
Klik hier voor meer details

A la carteOp aanvraag

BBQ (vanaf 10 personen) – maart t/m oktobervanaf € 47,50 p.p.
Klik hier voor meer details

Biologisch Hollands Buffet (vanaf 15 personen)vanaf € 44,50 p.p.
Klik hier voor meer details

Pieter Poot koud-warm buffet (vanaf 15 personen)vanaf € 49,50 p.p.
Klik hier voor meer details

Silver Leg Luxe koud-warm buffet (vanaf 15 personen)vanaf € 62,50 p.p.
Klik hier voor meer details

All-In arrangement: koud-warm buffet en 4u consumpties (vanaf 30 personen)
bier/wijn/fris/binnenlands gedestilleerd vanaf € 89,95 p.p.
Klik hier voor meer details

Interesse?

Selecteer het gewenste arrangement in het contactformulier of bel ons op 06-11228839. Meer actie? Boek er dan een activiteit bij. Vraag naar de mogelijkheden!

Silver Leg Luxe koud-warm buffet (vanaf 15 personen) €62,50 p.p.

Koude voorgerechten:

  Tom kha khai soep
Dungesneden gerookte ribeye met kruidendressing
Rosé gebraden kalfsentrecote met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes
Frisse salade van parelcouscous
Salade van Roseval aardappeltjes met gerookte zalmsnippers
Hollandse garnalen cocktail
Haring met uitjes
Frisse salade met rode biet en geitenkaas

Warme gerechten:

Verse kabeljauw met gebakken mosselen in Hollandaisesaus
Roergebakken garnalen met verse groente op Oosterse wijze bereid
Gestoofde varkenskoontjes in eigen jus met gerookte olie
Bavette steak met pepersaus
Hollandse seizoensgroente
Garnituur van gegrilde aardappel met knolselderij, rozemarijn en zeezout.